Koje vrste papira najbolje odgovaraju Canon štampanju fotografija i dokumenata?

Običan papir ili karton dobrog kvaliteta idealan je za štampanje dokumenata, ali za štampanje fotografija postoji mnogo raznovrsniji izbor. Canon nudi sjajne, „lustre“ i mat foto-papire. Tu je dvostrani mat foto-papir, koji je idealan za pravljenje spomenara, pa čak i verzija koja se isporučuje sa centralnim naborom i kovertama, što ga čini idealnim za kreiranje čestitki. Sjajni i „lustre“ foto-papiri imaju zaštitni gornji sloj koji naročito dobro funkcioniše sa mastilima zasnovanim na boji. Relativno mali molekuli boje se u potpunosti apsorbuju ispod spoljnog sloja i zaptivaju unutar njega.

Serije PIXMA G i MAXIFY GX MegaTank štampača kompanije Canon imaju dopunjive kartridže sa mastilom umesto konvencionalnih kartridža, što omogućava do 6.0002 otisaka između dopuna. Lako možete vizuelno da proverite nivoe mastila zahvaljujući prozorima za proveru sa prednje strane štampača.

 

Štampač Canon PIXMA TS705 na drvenom stolu dok štampa slike voća i cveća.

Kao i drugi hibridni inkdžet štampači kompanije Canon, Canon PIXMA TS705 koristi pigmentno crno mastilo i cijan, magenta, žuto i crno mastilo za fotografije. Kartridži sa crnim i mastilom u boji dostupni su u standardnim, XL i XXL3 kapacitetima, za različite obime štampe.

Related Posts