Canon igra na veliko

Canon je predstavio tri nova proizvoda u okviru teme „Make it Big“ na Fespi.

Canon predstavlja kreativnu mogućnost lakog mešanja mata i sjaja u jednom otisku sa novom tehnologijom FLKSfinish+ UVgel. „Izgleda kao tački lak, ali koristi svojstva očvršćavanja UVgela“, objasnio je Mathew Faulkner, direktor marketinga & inovacija, štampanje širokog formata Canon Europe. „Upotrebom dužeg ili kraćeg očvršćavanja, kupci mogu proizvesti jedinstvene mat i sjajne završne slojeve – zaista precizno i u isto vreme.” FLKSfinish+ je odmah dostupan i postojeći korisnici Colorado 1630 i 1650 štampača mogu da ih nadograde uz malu naknadu.

Takođe, nov je i najbrži štampač do sada u Canon Arizona asortimanu kompanije, Arizona 6100 Mark II. Namenjen je korisnicima koji obrađuju zapremine do 300.000 m²/godišnje. Sestrinski uređaj Arizona 6100 KSTHF Mark II je za aplikacije koje uključuju nezgodne materijale kao porozni karton i iskrivljene podloge. Njegova tehnologija visokog protoka daje 15k veću snagu usisavanja od Arizona XTS.

Canon je takođe uveo svoj tok proizvodnje Prisma štampe u svet širokog formata sa novim Prisma XL Suite. Karakteristike obuhvataju automatizaciju kroz čuvanje „obrasca“ zadataka, aplikaciju za daljinsko nadgledanje koja omogućava da štampači rade 24/7 i korisničku podršku zasnovanu na cloudu.

Faulkner je rekao da Canonova tema ‘Make it Big’ za emisiju ima tri teme: „Učinite privlačnim korišćenje štampe da biste se istakli, ostvarili prodaju i isporučili vrednost; Učinite to pametnim kroz integraciju i štampanje u srcu omni-kanalnog toka posla’; i učinite da rastete pomoću novih aplikacija u nastajanju.”

Faulkner je istakao primer tapeta, rastućeg tržišta koje je sada dostiglo milion kvadratnih metara godišnje samo u Koloradu „a to je samo zagrebana površina“.

Related Posts