Sunmi Android PIN Pad

Kompanija Sunmi Technologi sa sedištem u Šangaju, proizvođač POS terminala, lansirala je uređaj zasnovan na Androidu pod nazivom P2 Smartpad, koji se razlikuje od tipičnog PIN uređaja. Izgrađen je više kao tablet ili ručni mobilni POS terminal.

P2 Smartpad radi na Sunmi OS, baziran na Android 9, i nudi 4-inch kolor touchscreen iznad tastera. Podržava žičnu i bežičnu komunikaciju. Bežična konekcija uključuje 4G, 2.4GHz/5GHz Wi-Fi i Bluetooth, dok žična poseduje Ethernet, USB i RS232. Uređaj je dizajniran da prihvata čip i PIN, bezkontaktno, plaćanje putem magtrake i QR koda, kao i Apple Pay i Google Pay. Touchscreen omogućava ostavljanje potpisa.

Uređaj ima Cortex quad-core A53 1.3GHz procesor i mođe se poručiti sa dve specifikacije memorije —1 GB RAM i 8 GB ROM ili 2 GB RAM i 16 GB ROM. Opcije za P2 Smartpad uključuju hardver za montiranje, prednju kameru (0.3 megapixel ili 5 megapixel), Power-Over-Ethernet i stylus.

Dugotrajnost je osnovni cilj kojem teži kompanija Sunmi. P2 Smartpad je sa IP53  oznakom da izdrži povremeno prosipanje ili prskanje po uređaju, dok su tasteri sa pozadinskim osvetljenjem testirani da izdrže 1 milion pritisaka.

P2 Smartpad ima sertifikate za PCI 6.x, EMV L1, EMV CL L1, EMV L2, qUICS L2, payWave L2, PayPass L2, Mastercard TQM, Amex Expresspay L2, Discover D-PAS L2, J/Speedy L2, Interac Flash, MIR i Common.SECC.

Sunmi će ponuditi P2 Smartpad višestrukim linijama, maloprodaji, samoplatim delatnostima i restoranima širom sveta. Uređaj će se takođe prodavati za upotrebu sa uređajima bez nadzora kao što su kiosci za naručivanje hrane i ugostiteljski objekti. Sunmi ima ogranke u 15 zemalja koje pokrivaju Aziju i Pacifik, Evropu, Severnu Ameriku, Latinsku Ameriku, Bliski istok i Afriku. Naravno, tu je i Srbija.

Kompanija je isporučila svoje prve POS terminale 2016. Njihova linija proizvoda uključuje više od 60 pametnih IoT uređaja. Sunmi je prošle godine prodao 4,5 miliona uređaja, što je povećanje od 51,3% o

Related Posts