Novi SUNMI proizvod – P2 SMARTPAD

Upravo nam je stigla informacija da je renomiran akompanija SUNMI predstavila svoj nnovi proizvod. U pitanju je Novi Android integrisani PIN-pad – PS2 SMARTPAD!

Visoko efikasan proizvod sa najsavremenijom tehnologijom, SUNMI P2 SMARTPAD poboljšava poslovnu produktivnost za različite aplikacije u višestrukim poslovnim okruženjima: veleprodaja i maloprodaja, samostalna blagajna, prodavnica i restoran. Ergonomski dizajn P2 SMARTPAD-a pruža korisnicima jednostavno i vrhunsko iskustvo naplate. SUNMI-jev novi PIN-pad ima superiorne funkcionalnosti kao što su Power over Ethernet (POE) opciju, IP 53 i čvrsto obloženu tastatura.

Brze transakcije i optimizovana ergonomija su od ključne važnosti za produktivnost naplate i korisničko iskustvo. P2 SMARTPAD se može jednostavno povezati sa desktop terminalom i može podržati veliki broj metoda bezgotovinskog plaćanja. Namenski rotirajući nosač takođe pomaže da bude dostupan svim našim kupcima.

Dugi redovi tokom špica su nekada bili naporni. Ali pošto instalirte P2 SMARTPAD, primetićete da su plaćanja mnogo brža: njegove performanse su bolje od prethodnog uređaja, a velika tastatura je takođe veoma cenjena od strane kupaca jer pruža brz i tačan unos PIN-a.

Ovaj uređaj će zaista smanjiti vaše opterećenje i povećati zadovoljstvo kupaca.

Related Posts