HP Inc. – Ernest Nicolas je novi Chief Supply Chain Officer

HP stalno ima novitete i vesti. ovoga puta je vezano za njihov rukovodeći kadar.

Ernest Nicolas se pridružuje HP-u prelaskom iz kompanije Rockwell Automation, gde je radio na istom radnom mestu, Šef za nabavke.  Nicolas će voditi HP-ovu svetsku organizaciju lanca snabdevanja.

Ovaj lanac snabdevanja kompanije isporučuje više od 100 miliona proizvoda kupcima svake godine kroz sofisticiranu mrežu ODM fabrika, proizvodnih partnera, dobavljača robe, logističkih provajdera i širokog spektra drugih vrednih i bitnih partnera. On će takođe nadgledati društvenu i ekološku održivost napora direktno vezanih za HP-ovu globalnu reputaciju i rast poslovanja.

Nicolas je nasledio Antoine Simonnet-a, koji je doneo odluku da se povuče posle skoro 40 godina karijere u IT industriji. Nicolas se pridružuje HP-u iz kompanije Rockvell Automation, gde je služio kao glavni službenik za lanac snabdevanja. „Ernest je iskusan rukovodilac čije je duboko razumevanje dinamike lanca snabdevanja i otpornosti omogućilo da izgradi timove visokih performansi i pruži izuzetne poslovne rezultate tokom svoje karijere“, rekao je Enrique Lores, predsednik i izvršni direktor HP Inc. „Ernestova ekspertiza u proizvodnji i agilnosti lanca snabdevanja biće izvanredan dodatak HP-u jer pokrećemo dugoročni održivi rast kompanije. Radujem se što ću ga dočekati u svom direktnom osoblju.”

Srećno gospodine Nickolas!

 

Related Posts